home | informatie in de gids | opgenomen worden in een van de gidsen | de culinaire gids per regio | een culinaire gids bestellen | contact

Informatie uit de gidsen

In de regionale gidsen staan per regio tussen 250 en 400 culinaire adressen die het omfietsen waard zijn. Niet alleen restaurants en brasseriën, maar ook andere adressen waar u bijzondere culinaire producten kunt kopen of proeven, zoals warme bakkers, kaasboeren, visafslag, ambachtelijke slagers, koffiebranders, ierbrouwers,boerderijwinkels, delicatessenzaken, ijssalons ...en nog veel meer.

Onze redacteuren hebben, samen met deskundigen uit de regio of stad, de adressen verzameld. Van ieder bedrijf vindt u een korte omschrijving van het product dat het biedt. Ieder bedrijf dat aan de criteria voldoet, wordt gratis in de gids vermeld.

Naast vermelding van de adressen worden op een aantal dubbele pagina's een aantal bedrijven verder uitgelicht. Dit verhaa wordt door één van onze redacteuren geschreven en wij zorgen ook voor de foto's. Wilt u hiervoor in aanmerking neem dan contact met ons op.

In de gids is ook interessante aanvullende informatie te vinden als de adressen van VVV's of waar je verder informatie kan krijgen, weekmarkten, handige links, etc. De adressen staan op Alfabet in de gids gesorteerd naar wijk of plaatsnaam, achterin de gids is een uitgebreide index zodat de adressen ook te vinden zijn op basis van hun product en specialiteit.

 

KMuitgevers | KMpublishers Laakse Tuin 46 7207 NS Zutphen T 0575 575 479 E info@kmuitgevers.nl