De inhoud

Adressen die het ‘omfietsen’ waard zijn

Eten uit je streek is populair. Waar je de mooiste en lekkerste producten in jouw omgeving kan vinden, vind je in de Culinaire gids van jouw regio. In de culinaire gidsen staan per stad of streek alle culinaire adressen die hetomfietsenwaard zijn. Niet alleen restaurants en brasserieën, maar ook adressen waar je bijzondere culinaire producten kunt kopen of proeven, zoals warme bakkers, kaasboeren, visafslag, ambachtelijke slagers, koffiebranders, bierbrouwers, boerderijwinkels, delicatessenzaken, ijssalons… en nog veel meer.
Opgenomen worden in de culinaire gids
Onze redacteuren hebben, samen met deskundigen uit de regio of stad, de adressen verzameld. Van ieder adres vind je een korte omschrijving wat het biedt op culinair gebied. Ieder adres dat aan de criteria van de redactie voldoet, wordt gratis in de gids vermeld. Naast vermelding van de adressen worden op een aantal (dubbele) pagina’s de bijzondere adressen verder uitgelicht. Deze verhalen zijn door één van onze redacteuren geschreven en voorzien van passende foto’s. Wilt u als culinair adres in één van onze gidsen opgenomen worden neem dan contact met ons op.
Interessante aanvullende informatie
In de gids is ook interessante aanvullende informatie te vinden als de adressen van VVV’s of waar je verder informatie kan krijgen, weekmarkten, handige links, etc. De adressen staan op alfabet in de gids gesorteerd naar wijk of plaatsnaam, achterin de gids is een uitgebreide index zodat de adressen ook te vinden zijn op basis van hun product en specialiteit.